Nieuw logo

Wimpers & ontharing

lash lift before mama
lash lift after mama
Met een natuurlijke mascaralook

Volumineuze wimpers dankzij lash lifting

Zou u graag volumineuze wimpers en een sprekende blik hebben, zonder daarvoor mascara of een krultang te hoeven gebruiken? Dan bent u zeker gebaat bij lash lifting. Tijdens de behandeling krul en kleur ik uw eigen wimpers om een natuurlijke mascaralook te creëren. 

Lash lifting kan op alle soorten wimpers toegepast worden, ongeacht de lengte ervan. Na afloop zal u zes à negen weken van het resultaat kunnen genieten. In mijn fotogalerij kan u alvast enkele indrukwekkende voor- en nafoto’s bekijken. Ik bied tevens behandelingen voor wenkbrauwen aan, waaronder epilatie en kleuring.

Wat kost een wimper- of wenkbrauwbehandeling?

Wenkbrauwen epileren
€ 13,00
Wenkbrauwen kleuren
€ 16,00
Wenkbrauwen epileren & kleuren
€ 29,00
Lash lift
€ 70,00
O.a. de kin, de wenkbrauwen & de bovenlip

Ontharing met wax op alle lichaamszones

Wie het vervelend vindt om zich elke keer te moeten scheren en geen last meer van stoppeltjes wil hebben, moet absoluut eens ontharing met wax proberen. Die zachte manier van ontharen staat garant voor een langdurig en glad resultaat

Na meerdere sessies zullen haartjes uitdunnen en (gedeeltelijk) wegblijven. Hoe vaker u zich laat waxen, hoe langer u daarna kan wachten om terug te komen. Ik epileer zoal de volgende lichaamszones bij vrouwen:

Bij mannen onthaar ik enkel de rug en de borstkas. Stuur mij gerust een bericht om een sessie in te plannen. U kan ook via mijn online boekingstool een afspraak vastleggen.

Armpit,Epilation,,Lacer,Hair,Removal.,Young,Woman,Holding,Her,Arms

Wat kost een ontharing?

Wenkbrauwen (10 min.)
€ 13,00
Wenkbrauwen, bovenlip & kin
€ 26,00
Bovenlip (10 min.)
€ 13,00
Onderbenen (10 min.)
€ 30,00
Bovenbenen
€ 30,00
Volledige benen (35 min.)
€ 40,00
Oksels (20 min.)
€ 25,00

Een opleiding tot nagelstyliste volgen?

Schrijf u dan vandaag nog in!