Nieuw logo

Over La Belle Lou

wie ben ik foto
Moeder & dochter samen in de zaak

Gebundelde krachten als beautyspecialiste & massagetherapeute

Het team van La Belle Lou bestaat uit mezelf, Louka, en mijn mama Evi. Hieronder geven we u alvast een kort woordje uitleg over onszelf. Zin om in ons schoonheidssalon langs te komen? Laat dan van u horen of leg online een afspraak vast. Tot gauw!

Ik ben Louka en ben van kleins af aan gepassioneerd door nagelstyling en handverzorging. Als kind had ik wel 100 kleuren nagellak! Toen mijn zus twee jaar oud was, liet zij zich al door mij verwennen. Ook mijn eigen nagels nam ik geregeld onder handen, waarbij ik de gekste figuurtjes maakte. Het enige jammere was echter dat de nagellak al na één dag afbrokkelde

Op mijn dertiende kreeg ik voor mijn verjaardag een set om gelnagels te plaatsen. Toen begon mijn verhaal: ik wilde meer over gelnagels weten en volgde daarna verschillende opleidingen. Zodra ik afgestudeerd was, begon ik als zelfstandige in bijberoep. Intussen ben ik volledig zelfstandig en werk ik samen met mijn mama, een gediplomeerd massagetherapeute

Zelf ben ik gespecialiseerd in gelaatsverzorging, gelnagels plaatsen en opleidingen geven. Enkele andere arrangementen die ik aanbied, zijn esthetische pedicure, ontharing en lash lifting.

Ik ben Evi, de mama van Louka. Ik studeerde af als massagetherapeute en kan alle soorten massages geven, waaronder relaxerende massages, Zweedse massages en dieptemassages. Ook leg ik me toe op gelaatsverzorging. 

Momenteel volg ik nog een opleiding voetreflexologie. Vanaf september ga ik me bijscholen tot nagelstyliste. Daarvoor ga ik te rade bij mijn dochter, zodat we allebei dezelfde technieken in de vingers hebben.

Een opleiding tot nagelstyliste volgen?

Schrijf u dan vandaag nog in!